Om
Arnaud Combier studerade "viti" i Beaune och gjorde sin debut hos Philippe på
Domaine Valette i Mâconnais, som han fortfarande är mycket nära. 1998 bestämde han
sig för att ta över sin farfars domaine i Bourgogne och använde sin erfarenhet att
göra vin med minimalt handpåslag. I över 10 år gjorde han rika och levande vita
viner från området. Efter hans farfars död valde dock andra i familjen att ta
tillbaka egendomen och Arnaud började istället konvertera vingårdar i Beaujolais
till ekologisk odling. Dessa viner är från hans eget projekt där han främst hyr
vingårdar eller köper hela skördar i framförallt Beaujolais men även i Languedoc.
Vinerna han gör idag är gjorda med minimal intervention och utan tillsats av
svavel under vinifieringen. Generellt sett anpassar Arnaud ständigt sina tekniker
för att göra viner med mycket friskhet och personlighet som möjligt. Även om
vinerna är omanipulerade, är de rena, precisa och åt det burgundiska i sitt
uttryck. Det är uppenbart att Arnaud är en extremt erfaren vinmakare och att han
vet vad han gör i källaren.