Om
Redan som 20-åring blev Fanny hemkallad från sina juridikstudier i Paris. Hennes far gick hastigt bort och som det äldsta barnet landade ansvaret på henne att driva domainen vidare som hennes pappa etablerade 1980. Till en början tog de hjälp av Phillipp Pacalet (har tidigare bland annat arbetat hos Prieuré Roch) och tack vare honom konverterade de till ekologiska och biodynamiska principer i vingårdarna. Under tiden utbildade Fanny sig och från 2005 tog hon själv över arbetet med de ca 5 ha som hon äger idag. Fanny arbetar helt naturligt både in vingården och vinkällaren, använder en blandning av betong och använda fat och ibland en mindre del nya neutrala ekfat beroende på vin. Hennes viner är klassiska, absolut helt torra men med en liten kärna av söt frukt. Tanninerna är både välintegrerade och sammetslena. Visst låter det gott? Hennes källare ligger i Pommard, där hon även driver ett litet café. De flesta vingårdarna hittar man runt Beaune, Pommard, Volnay och Meursault.
Etiketterna signeras numera Michel Tolmer.