Om
Ända sedan starten har Henry-Frèdéric inte gett mycket för att bjuda in journalister eller skicka viner till olika ratings. Det gör att det idag inte finns mycket skrivet om egendomen förutom de som fått tillfälle att besöka egendomen och skrivit om det. Det är inte lätt att hitta dit om man inte blivit inbjuden och vet vart man skall. Källaren och kontoret är inhyst i en till det yttre väldigt anonym lokal i Premeaux-Prissey.
Alla vinerna görs på i stort sett samma vis. 100 % druvor, 100 % hela klasar. Druvorna trampas med fötterna. Maceration och jäsning i öppna kar. Inga tillsatser. Vinet jäser klart och lagras i ekfat gjorda från ek i Bourgogne. Grand Cru-vinerna är mestadels nya ekfat och de enklare vinerna främst använda fat. Buteljeras efter ca 18 månader utan klarning eller filtrering, men med en liten dos svavel.
Idag är det Yannick Champ som är vinmakare för Domaine Prieuré-Roch. Utbildad och skolad i Bourgogne vet han allt man bör veta om de olika terroirerna i Côte de Nuits. Vid 22 års ålder kom han till domainen som trainée och snabbt såg Henry hans potential. De arbetade sida vid sida i nästan 20 år innan Henry gick bort 2018 (RIP). 2003 tog Yannick över ansvaret på egendomen. Han fortsätter Henrys kompromisslösa inställning till kvalité och noggrannhet. Domaine Prieuré Roch är idag etablerat som en av topproducenterna i Bourgogne.